Το κέντρο εκμάθησης υπολογιστών TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου, αναγνωρισμένο διεθνώς για τις υψηλές εκπαιδευτικές υπηρεσίες τους, καινοτομεί και προσφέρει ολοκληρωμένα  πακέτα εκπαίδευσης και υποστήριξης σε εταιρείες και επαγγελματίες.

Technoplus Π. Φαλήρου Επαγγελματική εκπαίδευση & Εταιρικά σεμινάρια Φιλοσοφία των TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου  είναι η μετατροπή της τεχνολογίας σε επιχειρηματικό πλεονέκτημα με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και τη βελτιστοποίησης της ποιότητας των εργασιών κάθε εταιρείας και κάθε επαγγελματία.

 Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα καλύπτουν πλήρως ακόμα και τις πλέον εξειδικευμένες ανάγκες, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των σεμιναρίων και προσφέρονται, είτε στο χώρο της εταιρίας, είτε στο εκπαιδευτικό μας κέντρο.

Το εκπαιδευτικό κέντρο TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που υπερκαλύπτουν τις υπάρχουσες και τις μελλοντικές ανάγκες κάθε επιχείρησης στα πλαίσια των αναγκών για ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό .

Μέσα από τις τεχνολογικές προτάσεις-λύσεις της εταιρείας μας, η επιχείρηση σας θα επιτύχει αύξηση της παραγωγικότητας με ταυτόχρονη μείωση των εξόδων.

Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να καταγράψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προτείνουμε τη λύση που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας και των εργαζομένων σας.

Φόρμα επικοινωνίας

Κλείσε θέση τώρα