Διακρίσεις

Το εκπαιδευτικό κέντρο πληροφορικής TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου έχει λάβει πολλές διακρίσεις μέσα στην πολυετή διάρκεια λειτουργίας του .

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft

Κάθε χρόνο το εκπαιδευτικό κέντρο TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Οffice, που είναι η σπουδαιότερη διοργάνωση γνώσεων και χρήσης υπολογιστών στον κόσμο.
TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου - Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Οffice Το Πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Certiport παγκόσμιου διαχειριστή  των εξετάσεων της πιστοποίησης Microsoft. Συμμετέχουν εθνικές ομάδες μαθητών και φοιτητών από ολόκληρο τον πλανήτη, οι οποίες διαγωνίζονται για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Microsoft Word και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Microsoft Excel.
Στους τρεις πρώτους απονέμονται μετάλλια – χρυσό για τον πρωταθλητή, αργυρό για το δεύτερο και χάλκινο για τον τρίτο, καθώς και πλούσια δώρα. Αρκετοί μαθητές μας έχουν επιτύχει σημαντικές διακρίσεις τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όσο και στο Πανευρωπαϊκό αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Οffice.

Οι διακρίσεις των μαθητών μας τα τελευταία χρόνια:

  •  2012: Μιχάλης Κόσσυβας
Πανελλήνιος Πρωταθλητής Microsoft Excel
  • 2011: Ιωάννης Τσιλιβαράκος
Πανελλήνιος Πρωταθλητής Microsoft Excel
  • 2010: Σοφία Φαρμακόρη 
Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Microsoft Excel
 

  • 2010: Νικόλαος Κωστόπουλος 
3ος Πανελλήνιος Πρωταθλητής Microsoft Excel
  • 2008: Γιώργος Λαμπριανίδης 
2ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Microsoft Word
Πανελλήνιος Πρωταθλητής Microsoft Word
  • 2007: Χρήστος Σαρδιανός 
2ος Πανελλήνιος Πρωταθλητής Microsoft Excel

Πρεσβευτής Ασφαλούς διαδικτύου

TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου - Πρεσβευτές Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου Τα TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου είναι Πρεσβευτές Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου και κάθε χρόνο συμμετέχουν ενεργά στη Δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου. Διοργανώνουμε ημερίδες  με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών και των γονιών για την ασφαλή πλοήγηση στο Internet.
Στόχος είναι η σωστή ενημέρωση των παιδιών και κυρίως των έφηβων,  ώστε να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο Διαδίκτυο, να διαφυλάσσουν τα προσωπικά τους δεδομένων, να γνωρίζουν τους κινδύνους και να τους αποφεύγουν. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη σωστή χρήση διαφόρων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Hi5 και Myspace.