Εισηγητές

Νίκος Σαμπατάς

Ο Νίκος Σαμπατάς έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός και έχει κάνει μεταπτυχιακά σε Advanced Robotics στο Manchester της Αγγλίας. Ασχολήθηκε με Virtual Reality στο Πανεπιστήμιο και με ανάπτυξη software(JAVA) επαγγελματικά.

Ασχολήθηκε με την εκπαίδευση πληροφορικής το 2002 και από τότε είναι υπεύθυνος εκπαιδευτικού κέντρου πληροφορικής και εξωτερικός συνεργάτης σε εταιρικές εκπαιδεύσεις.

Βίκυ Τζώρα

Η Βίκυ Τζώρα έχει σπουδάσει στο τμήμα Μηχανολογίας της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Είναι πιστοποιημένη εισηγητής πληροφορικής κατά Microsoft Certified Application Specialist Master Instructor (MCAS MMI), Microsoft Office Specialist Master Instructor (MOS MMI) και Internet and Computing Core Certification Authorized Instructor (IC3AI), σε περιβάλλον εφαρμογών Office 2003, Office 2007 και Office 2010.

Έχει άριστες γνώσεις μηχανολογικού και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με τη χρήση AutoCAD όπως και γνώσεις Διοίκησης Έργου με χρήση Microsoft Project. Ασχολείται με την εκπαίδευση πληροφορικής σε παιδιά και ενήλικες από το 2008.

Παναγιώτης Διακουμάκος

Ο Παναγιώτης Διακουμάκος είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Λάρισας. Είναι απόφοιτος σεμιναρίων TECHNOPLUS και έχει πιστοποιημένες γνώσεις πληροφορικής κατά Microsoft Office Specialist, IC3 και ECDL. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής κατέχοντας τους τίτλους Master Instuctor του Microsoft Office Specialist και Authorized  Instructor του Internet and Computer Core Certification. ασχολείται με την εκπαίδευση πληροφορικής από το 2000.

Κωνσταντίνος Παργανάς

Ο Κωνσταντίνος Παργανάς είναι απόφοιτος σεμιναρίων TECHNOPLUS και κατέχει τον τίτλο Master Microsoft Instructor (MMI) ), σε περιβάλλον εφαρμογών Office 2003, Office 2007 και Office 2010. Διδάσκει και αναλαμβάνει εργασίες στο στατιστικό πρόγραμμα SPSS.

Μαριλένα Τζώρα

Η Μαριλένα Τζώρα έχει σπουδάσει Προσχολική Αγωγή και είναι απόφοιτος σεμιναρίων Technoplus . Είναι πιστοποιημένη εισηγητής πληροφορικής κατά Microsoft Certified Application Specialist και Internet and Computing Core Certification, σε περιβάλλον εφαρμογών Office 2007 και Office 2010. Ασχολείται με την εκπαίδευση πληροφορικής σε παιδιά από το 2010.

Χρήστος Σαρδιανός

Ο Χρήστος Σαρδιανός είναι απόφοιτος του τμήματος  Ηλεκτρονικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Είναι απόφοιτος σεμιναρίων TECHNOPLUS και έχει πιστοποιημένες γνώσεις τόσο στο περιβάλλον των Windows Vista και των εφαρμογών του Office 2007 όσο και των προγενέστερων εκδόσεων κατά M.O.S., IC3 και ECDL. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής κατέχοντας τους τίτλους Master Instructor του Microsoft Certified Application Specialist, Master Instructor του Microsoft Office Specialist και Authorized Instructor του Internet and Computer Core Certification. Είναι επίσης απόφοιτος σεμιναρίων της Cisco για CCNA και CCNP.