Πληροφορική για παιδιά

Στα TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού  Φαλήρου, έχοντας περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση πληροφορικής για παιδιά έχουμε την τεχνογνωσία να κάνουμε τα παιδιά σας να μάθουν να χρησιμοποιούν άψογα τις εφαρμογές της πληροφορικής, να τα βοηθήσουμε να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και να τα εφοδιάσουμε με όλα τα προσόντα που θα τους φανούν χρήσιμα για το μέλλον τους, με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.

Technokids mathimata pliroforikis gia paidia

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού  Φαλήρου είναι σύστημα διδακτικής μεθοδολογίας για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών που έχει σκοπό να μετατρέψει τη μάθηση σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη, σε ψυχαγωγία και σ’ ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης της τεχνολογίας.  Ένα επιτελείο εκπαιδευτικών, παιδοψυχολόγων και ειδικών της πληροφορικής στον Καναδά μελετά και αξιολογεί όλα τα νέα δεδομένα στον τομέα της πληροφορικής και της εκπαίδευσης με σκοπό την συνεχή δημιουργία μαθημάτων και διδακτικών ενοτήτων.

Οι διδακτικές ενότητες των TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου είναι μοναδικές γιατί βασίζονται στο σύστημα Project Based Learning. Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά μαθαίνοντας την τεχνολογία μέσα από Εκπαιδευτικά Σενάρια. Μέσα από αυτά τα σενάρια τα παιδιά παίρνουν Επαγγελματικούς ρόλους και γίνονται Αρχιτέκτονες, Σύμβουλοι επιχειρήσεων, Επιχειρηματίες και μαθαίνουν ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ χρησιμοποιείται ο Υπολογιστής σε κάθε επάγγελμα. Μέσα από αυτή τη δημιουργική απασχόληση τα παιδιά εντάσσονται ομαλά στη σύγχρονη κοινωνία, προσανατολίζονται επαγγελματικά και κατανοούν επαγγελματικές και επιχειρηματικές έννοιες από μικρή ηλικία.

Φόρμα επικοινωνίας

Κλείσε θέση τώρα