Λήξη πιστοποιητικών – Επαναπιστοποίηση

  • Έληξε το ecdl μου??

Με βάση τη νεότερη ΚΥΑ που βρίσκεται σε ισχύ έως και σήμερα όλα τα πιστοποιητικά γνώσεως πληροφορικής που έχουν εκδοθεί από Αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης ισχύουν δια βίου για όλες τις προκηρύξεις του δημοσίου τομέα.

Σε κάθε περίπτωση όμως καθώς οι εκδόσεις του Office ανανεώνονται κάθε 3 σχεδόν χρόνια, κάθε υποψήφιος που ενδιαφέρεται να εργαστεί σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα συνίσταται να επικαιροποιεί τις γνώσεις του ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθώς για παράδειγμα οι πιστοποιήσεις σε εκδόσεις Office 2002/2003 βρίσκονται εντελώς εκτός αγοράς ενώ και οι πιστοποιήσεις σε Office 2007 δεν θεωρούνται πλέον σύγχρονες.

Στον όμιλο  eFUTURE – TECHNOKids γνωρίζουμε τη διαδικασία της πιστοποίησης καλύτερα από τον οποιονδήποτε. Είμαστε αναγνωρισμένα εξεταστικά κέντρα όλων, σχεδόν, των φορέων πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και των μεγαλύτερων φορέων της παγκόσμιας αγοράς.
Από το 1995 έχουμε εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει περισσότερους από 10.000 υποψήφιους.
Για άλλη μια φορά είμαστε δίπλα σας ώστε να σας εξηγήσουμε αναλυτικά τις δυνατότητες που έχετε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας ώστε να επαναπιστοποιήσετε τις γνώσεις σας σύντομα και με τον οικονομικότερο τρόπο.
Είμαστε, όπως πάντα, στη διάθεσή σας.

Φόρμα Επικοινωνίας