Γιατί Best e-Learning

Μια από τις υπηρεσίες που παρέχουν τα TECHNOkidTECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου είναι η τεχνική υποστήριξη σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Τεχνική υποστήριξη TECHNOkids TECHNOPLUS Παλαιού Φαλήρου

Γιατί να επιλέξω την Best eLearning

Καλώς ορίσατε στο μέλλον της εκπαίδευσης.

Με την πρωτοποριακή πλατφόρμα της Best eLearning έχετε πλέον για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε στις νέες εφαρμογές του Microsoft Office 2013 από τον χώρο που εσείς επιθυμείτε, τις ώρες που εσείς διαθέτετε, με τον ρυθμό που εσείς επιλέγετε και από όποια συσκευή χρησιμοποιείτε, ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο!!!

Όλοι οι κύκλοι μαθημάτων της Best eLearning πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και έχουν δημιουργηθεί από πιστοποιημένους εισηγητές Microsoft Certified Trainers for Microsoft Office 2013 με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία.

Καλύπτουν απόλυτα την ύλη του ΕΟΠΠΕΠ και έπειτα από συμμετοχή σε εξετάσεις, οδηγούν τους εκπαιδευόμενους στην απόκτηση πιστοποιητικού πληροφορικής αναγνωρισμένης από το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΑΣΕΠ, όπως ECDL, Microsoft Office Specialist, iSkills, ACTA, Infotest, Unicert κ.α.

Για τη διασφάλιση της επιτυχίας σας στις εξετάσεις πιστοποίησης, κάθε κύκλος σπουδών εκτός από τα μαθήματα, περιλαμβάνει επιπλέον πολλαπλής επιλογής, ασκήσεις κατανόησης, επαναληπτικές ασκήσεις ανά ενότητα αλλά και ψηφιακές σημειώσεις (e-book) τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύετε ή και να εκτυπώνετε. Επιπλέον, εξειδικευμένοι εισηγητές βρίσκονται στη διάθεσή σας ώστε να παρακολουθούν την πρόοδό σας αλλά και να επιλύουν τυχόν απορίες σας είτε μέσω live chat είτε μέσω email.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε κύκλου μαθημάτων, ο εκπαιδευόμενος λαμβάνει αυτόματα από την Best eLearning βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης σεμιναρίου ώστε ακόμη κι αν δεν επιθυμεί τη συμμετοχή του σε εξετάσεις πιστοποίησης, να μπορεί να αποδεικνύει τις γνώσεις που απόκτησε μέσω της παρακολούθηση μαθημάτων από ένα φορέα με το κύρος της Best eLearning.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι κύκλοι μαθημάτων της Best eLearning έχουν δημιουργηθεί από πιστοποιημένους εισηγητές με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία σε κοινό κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου. Παράλληλα είναι κατάλληλα σχεδιασμένα ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν σε κάθε ηλεκτρονική συσκευή, όπως η/υ, tablet ακόμη και smartphone.
Οι μόνες ουσιαστικές προϋποθέσεις λοιπόν, για την αποτελεσματική παρακολούθηση των μαθημάτων είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο και η βασική γνώση χειρισμού της συσκευής στην οποία θα χρησιμοποιήσετε.

Σε ποιους απευθύνεται

Τους κύκλους μαθημάτων της Best eLearning μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο αρχάριοι χρήστες που κατέχουν βασικές γνώσεις υπολογιστών, χρήστες προηγούμενων εκδόσεων του Microsoft Office που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να εξοικειωθούν με το περιβάλλον των νέων εφαρμογών του Office 2013, όσο και ικανοί χρήστες που θέλουν να προετοιμαστούν αποτελεσματικά ώστε να αποκτήσουν πιστοποίηση πληροφορικής αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ και το Δημόσιο ή Ιδιωτικό τομέα αναβαθμίζοντας το βιογραφικό τους.
Σε κάθε περίπτωση και λόγω της φύσης των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες μπορούν να εκπαιδεύονται τις ώρες και με το ρυθμό που οι ίδιοι επιθυμούν χωρίς καμία δέσμευση από τμήματα ή άλλους συμμετέχοντες.

Εξετάσεις Πιστοποίησης

Η ύλη των μαθημάτων καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές γνώσεων πληροφορικής που έχει θέσει ο ΕΟΠΠΕΠ. Συνεπώς με την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου σπουδών, οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση πιστοποιητικού πληροφορικής αναγνωρισμένου από το Ελληνικό Δημόσιο, τον ΑΣΕΠ αλλά και τον Ιδιωτικό τομέα.

Η τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η Best eLearning έχει αναγνωριστεί από φορείς πιστοποίησης και εξεταστικά κέντρα, έχοντας την ήδη καταστήσει, στρατηγικό τους συνεργάτη. Συνεπώς οι μαθητές μας απολαμβάνουν προνομιακές τιμές σε εξετάσεις πιστοποίησης αλλά και επιπλέον παροχές σε συνεργαζόμενα εξεταστικά κέντρα. Αναλυτική περιγραφή των προσφορών μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη περιοχή ενημερώσεων.

Φόρμα επικοινωνίας

Θέλω τεχνική υποστήριξη